26 April 2020

De winter is op komst. Kan ik iets doen om mijn weerstand te verhogen?

Door het uitbreken van het virus heerst er een grote angst, om niet te zeggen paniek onder de bevolking. Deze angst zorgt voor een verhoging van de stresshormonen. Gelukkig werkt de lever als een filter die toxische stoffen en ook te hoge concentraties van onder andere deze stresshormonen elimineert.

De meest vatbare mensen zijn diegene die reeds een verzwakte immuniteit hebben door ziekte en ouderen. Een gezonde persoon met een normale hoeveelheid slaap en stress die de voorzorgsmaatregelen volgt, hoeft zich weinig zorgen te maken.

Hoe verhoog ik mijn weerstand?

weerstand verhogen
  • Verlaag je stress,
  • Ondersteun je darmflora,
  • Doe een leverkuur.

Welke producten kunnen je helpen hierbij?

ANSITOL zal de stress verminderen. Neem gedurende enkele dagen 10 tot 20 druppels om de twee uur. Daarna kan je stelselmatig de hoeveelheden en frequentie verminderen.

NEVROSOL kan je gebruiken indien je uitgeput bent door de stress en steeds meer geïrriteerd raakt. Nevrosol wordt vooral bij langdurige stress genomen.

DIFLOR herstelt de darmflora. Hoe gezonder de darmen, hoe hoger de weerstand. Af en toe een kuur van probiotica inlassen kan hier een groot verschil maken.

Wat kan je nog doen om je weerstand te verhogen en je immuniteit te verbeteren?

immuniteit en weerstand

  • Zink speelt een grote rol bij ons afweersysteem.

  • Eén van de bekendste planten om de weerstand te verhogen is Echinacea. Echinacea neem je best niet voortdurend. Je kan bijvoorbeeld gedurende 1 maand telkens 3 dagen per week echinacea innemen. Je eigen immuniteit wordt zo extra gestimuleerd.

  • Aurum alba stimuleert uw immuniteit tot in het diepste van de cellen.

Bekijk meer berichten

Bekijk alle blogberichten
vorige
volgende
Back to top